Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Realizovan prvi let na liniji Podgorica-Cirih-Podgorica

April 08, 2022

Pored brojne dijaspore koja će direktnim letovima ponovo biti povezana sa porodicom i prijateljima, letovi između Podgorice i Ciriha trebalo bi da doprinesu povećanju broja turista sa tog tržišta i učine uspješnom predstojeću turističku sezonu.

Air Montenegro je danas (08.04.2022.) realizovao prvi let od Podgorice do Ciriha, a vrpcu su, po slijetanju na aerodrom, presjekli vršiteljka dužnosti direktorice nacionalne avio-kompanije, Dragana Frantov Nikolić, i potpredsjednik za razvoj vazduhoplovstva na aerodromu u Cirihu, Rolf Hancock.

Realizovan prvi let na liniji Podgorica-Cirih-Podgorica

Frantov Nikolić je istakla koliko je Švajcarska važna destinacija za Crnu Goru i da je jedan od ciljeva kompanije da Crna Gora postane omiljena turistička destinacija za putnike iz Švajcarske. Ona je dodala da će na tome nastaviti da rade zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO), kao strateškim partnerom Air Montenegra, kao i sa turoperatorima iz Švajcarske.

U aprilu i maju Air Montenegro planira da obavlja dva puta sedmično letove - petkom i nedjeljom, da bi se tokom sezone broj letova povećao na tri na nedeljnom nivou.

Hancock je istakao da je Crna Gora poslednjih godina postala popularna turistička destinacija, u kojoj Švajcarci mnogo uživaju i dodao da je ova avio-linija veoma važna zbog čega mu je drago da ponovo postoji avio-konekcija iz Crne Gore.

Saradnica Air Montenegra, Violeta Mitrović, koja je bila na događaju, kazala je da će unaprijediti saradnju sa svim turoperatorima i agentima i dati sve od sebe da se Crna Gora vidi na tržištu i da ljudi počnu da rezervišu što više aranžmana i letova za crnogorsku destinaciju.

Review of the breaking news