Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Specijalna jesenja ponuda Air Montenegro

October 05, 2022

Najbolje vijesti dolete s jeseni: Promotivne cijene na linijama Air Montenegro

Air Montenegro je pripremio, u okviru svoje jesenje ponude, posebnu cijenu avio-karata.

Promotivna ponuda crnogorske nacionalne avio-kompanije će trajati od 5. do 16. oktobra kada će cijena karte u jednom pravcu na linijima Tivat-Beograd i Beograd-Tivat biti 40 eura. Ista promotivna cijena važi i za letove na linijama Beograd-Podgorica, Podgorica-Beograd.

Jesenja promotivna cijena odnosi se i na linije Podgorica-Ljubljana, Ljubljana-Podgorica i iznosi 55 eura za jedan pravac. Karte kupljenje tokom promotivnog perioda mogu se iskoristiti za putovanja do 23. marta 2023. godine. U cijenu karte, pored ručnog prtljaga od 8 kg, uključen je i prtljag do 23 kilograma.

"Naš cilj je da u svakom trenutku, tokom cijele godine, obezbijedimo dobru povezanost i ugodno putovanje do vaših omiljenih gradova. Uz to smo pripremili i posebne cijene avio-karata za sve one koji planiraju boravak u Beogradu ili Ljubljani, ali i one koji žele da posjete Crnu Goru i van ljetnjih mjeseci", kazali su iz kompanije Air Montenegro.

Sve informacije o redu letjenja dostupne su na sajtu.

Review of the breaking news