Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro dočekao milionitog putnika

28. mart 2024.

Danas je Air Montenegro opslužio svog milionitog putnika i tim povodom na podgoričkom aerodromu upriličio svečanost.

Milionita putnica naše kompanije ukrcala se na let Podgorica - Beograd. Srećnoj dobitnici ispred kompanije vaučer za dvije besplatne povratne karte za destinaciju po izboru uručila je Mina Muković Radonjić. Osim vaučera, milionitoj putnici uručen je I simboličan poklon.

Ispred kompanije vaučer je uručila Mina Muković Radonjić i tom prilikom kazala je da je ovo veoma važan uspjeh za Air Montrengro, posebno ističući zahvalnost svakom putniku za ukazano povjerenje.

Air Montenegro dočekao milionitog putnika

"Podrška i povjerenje putnika za nas predstavljaju izuzetan podsticaj za unapređenje naše ponude. To činimo veoma predano, kroz stalno proširivanje naše mreže destinacija i poboljšanje usluga na našim letovima, a bezbijednost i sigurnost putnika naš su imeprativ od samog početka", kazala je Muković Radonjić.

Konstantan porast broja putnika odražava uspjeh Air Montenegra usmjeren ka kontinuiranom širenju ponude i sveukupnom rastu. Ovaj uspjeh ne samo da ističe rastući značaj kompanije, već i njenu ključnu ulogu u napredovanju avio sektora u Crnoj Gori.

Pregled posljednjih vijesti