Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro operacije obavlja po najvišim sigurnosnim standardima

30. april 2024.

Nalazi detaljne revizije operativne sigurnosti IATA-e (IOSA) potvrdili su da Air Montenegro posluje i operacije obavlja po najvišim međunarodnim sigurnosnim standardima.

Podsjećamo da je Air Montenegro u avgustu prošle godine postao članica Međunarodne asocijacije za vazdušni prevoz IATA, najveće svjetske avio zajednice. Kako bi kompanija zadržala svoje mjesto u ovoj asocijaciji redovno obnavlja sertifikat i podliježe revizijama IATA-inih tijela, ispunjavajući najviše sigurnosne standarde koje asocijacija nalaže.

"IOSA predstavlja IATA-in sistem procjene dizajniran za ocjenu operativnog upravljanja i kontrolnih sistema avio kompanije. Članstvo u ovoj asocijaciji kompaniji daje mogućnost proširivanja ponude kroz code share i interline ugovore, a sa druge strane nalaže poslovanje po najvišim svjetskim standardima kako u domenu sigurnosti, tako i ostalih aspekata. Da Air Montenegro svoje operacije obavlja u skladu sa najvišim sigurnosnim standardima potvrdila je nedavna IOSA-ina revizija koja je uspješnim ocijenila operativnu sigurnost kompanije", izjavio je izvršni direktor, Mark Anžur.

I zvanični podaci proizvođača aviona Embraer, pokazuju da je procenat pouzdanosti polijetanja po planu letenja naše kompanije, sa aspekta tehničke ispravnosti vazduhoplova (Technical schedule dispatch reliability) oko 99%, što nas svrstava među lidere u svijetu za ovaj tip vazduhoplova.

Za dosadašnju uspješnost u poslovanju i pozicioniranju među najsigurnijim avio kompanijama IATA-ine zajednice posebnu zahvalnost upućujemo našim zaposlenima i partnerima. Air Montenegro će nastaviti da obavlja svoje operacije u skladu sa najvišim međunarodnim standardima, uvijek postavljajući sigurnost putnika kao apsolutni prioritet.

Pregled posljednjih vijesti