Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro spaja Crnu Goru sa 14 destinacija

12. jul 2022.

Podgorica - Nacionalna avio-kompanija za godinu je skoro utrostručila broj destinacija sa kojima povezuje Crnu Goru. Air Montenegro sada spaja Crnu Goru sa 14 destinacija, računajući i redovne čarter linije. Tako mrežu sada čine letovi ka Parizu, Nantu, Lionu, Cirihu, Frankfurtu, Kopenhagenu, Ljubljani, Beogradu, Pragu, Banja Luci, Istanbulu, Tel Avivu, Katovicama, Jerevanu.

Povećanje broja destinacija, kako objašnjavaju iz nacionalne avio-kompanije, prati otvaranje i razvijanje novih tržišta, a samim tim i prevoz većeg broja putnika i turista koji dolaze u Crnu Goru. Za prvih 6 mjeseci ove godine avioni Air Montenegra prevezli su više od 126.000 putnika, dok se očekuje da će se taj broj povećavati, naročito tokom glavne ljetnje sezone.

"U odnosu na prošlu godinu, kada smo zbog epidemijske situcije i zatvorenih granica, bili orijentisani na razvoj regionalnog tržišta, ove godine otvaramo i razvijamo nova. Već od maja imamo tri francuske destinacije, od juna letimo za Prag, kao i za Cirih i Kopenhagen. Pored letova iz Tivta za Istanbul, uveli smo i dodatnu liniju za ovaj grad iz Podgorice i obje bilježe odličnu popunjenost. Realizujemo i brojne čarter letove za Tel Aviv, Bratislavu, Jerevan, a uskoro letimo i za Kairo. Pored kompleksne situacije u avio-industriji i brojnih problema na velikom broju aerodroma, prošlog mjeseca smo ostvarili više od 450 letova", rekla je Dragana Frantov Nikolić, vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra.

Iz kompanije podsjećaju da se sve informacije o redu letjenja i rezervacijama karata mogu naći na sajtu Air Montenegra.

Pregled posljednjih vijesti