Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro učestvovao na DRV fvw Destination forumu

31. maj 2024.

Danas je Air Montenegro učestvovao na panel diskusiji, poslovnoj radionici i B2B sastancima, održanim u sklopu DRV fvw Destination Forum-a. Događaj je organizovan u Podgorici i predstavljao je završnicu studijskog putovanja DRV - njemačkog udruženja tour operatora, turističkih agencijja, avio-kompanija i tamošnjih medija. Boravak renomirane stručne grupe koju je činilo oko 60 DRV članova, organizovala je NTO u saradnji sa partnerima, dok je Air Montenegro bio oficijelni prevozilac učesnika Foruma.

Forum je otvorio Premijer Crne Gore, gospodin Milojko Spajić. Na panelu koji se tiče avio-povezanosti, učestvovali su Ministar saobraćaja i pomorstva, gdin Filip Radulovic, v.d. direktora Aerodrom CG, gdin Vladan Drašković i dr Aleksandra Gardašević Slavuljica, članica Odbora direktora Air Montenegra.

Air Montenegro - DRV forum

Ministar je istakao: "Avio-povezanost predstavija ključni faktor za unaprjeđenje turističke i ekonomske saradnje između dvije zemlje. Direktni letovi omogućavaju bržu i efikasniju razmjenu ljudi i roba, čime se dodatno učvršćuju prijateljski odnosi i otvaraju nove poslovne mogućnosti".

Dr Aleksandra Gardašević-Slavuljica se osvrnula na značaj njemačkog tržišta i kompanijsku namjeru da proširi mrežu destinacija ka ovoj zemlji: "Tržište Zapadne Evrope i Njemačke je u našem fokusu. Vjerujem da će ovaj Forum još intenzivnije povezati naše destinacije i da će rezultirati iznalaženjem win-win solucija za sve stejkholdere".

Učesnici Foruma su iskazali neskriveno oduševljenje ljepotama naše zemlje i istakli namjeru da Crnu Goru uvrste u svoju ponudu u predstojećem periodu.

Pregled posljednjih vijesti