Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro učestvovao na nekoliko vodećih evropskih sajmova

15. mart 2024.

U proteklih mjesec dana naša avio kompanija učestvovala je na nekoliko vodećih evropskih sajmova - u Minhenu, Ljubljani, Beogradu i Berlinu. Tom prilikom, svim zainteresovanim posjetiocima predstavili smo našu trenutnu pounudu i red letjenja, ali i promovisali letove i destinacije za predstojeću ljetnju sezonu.

Na sajmovima u Berlinu, Minhenu i Beogradu predstavili smo se sa našim strateškim partnerom Nacionalnom turističkom organizacijom, te je tako akcenat bio na promociji Crne Gore kao turističke destinacije, a najveći broj zainteresovanih posjetilaca bili su turisti koji u narednom periodu planiraju da posjete našu zemlju.


Predstavnici Air Montenegra na
Međunarodnom sajmu turizma
u Beogradu, 22. februar

Predstavnici naše kompanije sa
partnerima na Sajmu turizma i putovanja
u Berlinu, 5. mart

Sa druge strane, učešćem na berzi kongresnog turizma "Conventa 2024" u Ljubljani, iskoristili smo priliku da se pored turističkih, predstavimo i poslovnim putnicima, koji u Crnu Goru dolaze zbog raznovrsnih poslovnih događaja, poput konferencija, kongresa, poslovnih sastanaka.


Air Montenegro na sajmu Conventa experience
u Ljubljani, 21. februar

U oviru sajma u Beogradu za posjetioce sajma pripremili smo specijalnu sajamsku ponudu, dok smo na sajmu u Minehnu organizovali i nagradnu igru. Tom prilikom, srećnim dobitnicima smo poklonili dvije povratne karte na relaciji Minhen-Podgorica.


Uručivanje nagrade srećnoj dobitnici
na sajmu u Minhenu

Naši predstavnici ocijenili su da učešće na sajmovima ovakvog tipa predstavalja veliki doprinos u pogledu prepoznatljivosti i pozicioniranju naše kompanije, kako u regionu, tako i u ostatku Evrope.


Predstavnici Air Montenegra i NTO
sa posjetiocima sajma u Minhenu, 19. februar

U prilog tome govore i brojke o posjećenosti i broju izlagača na navedenim sajmovima, te je važno napomenuti da su sajmovi u Berlinu i Minhenu, jedni od najposjećenijih u Njemačkoj, a ove godine okupili su oko 250 hiljada posjetilaca i 7 hiljada izlagača. Na sajmu u Berlinu su učestvovali izlagači iz 170 zemalja, a u Minhenu iz njih 50. Kada je riječ o regionu, beogradski sajam spada u najposjećenije, a ove godine okupio je preko 40 hiljada posjetilaca i 400 izlagača iz više od 27 zemalja.

Pregled posljednjih vijesti