Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Četiri nove destinacije za ljetnju sezonu 2024

28. novembar 2023.

Air Montenegro ponovo proširuje svoju ponudu, pa će kompanija tokom ljetnje sezone 2024. godine letjeti ka četiri nove destinacije.

Od juna 2024. godine Air Montenegro će, po prvi put, Crnu Goru povezivati i sa Azerbejdžanom. Iz Tivta prema Bakuu kompanija će letjeti dva puta sedmično, svakog ponedeljka i petka, a saobraćaj prema ovoj destinaciji će se vršiti do kraja septembra predstojeće godine.

Osim povezivanja sa Turskom iz Podgorice i Tivta linijom prema Istanbulu tokom cijele godine, Air Montenegro će tokom ljetnje sezone letjeti i prema Izmiru. Kompanija sa letovima iz Tivta prema Izmiru počinje u aprilu mjesecu, a saobraćaće tri puta sedmično (ponedeljkom, petkom i nedeljom) do kraja oktobra 2024. godine.

Tokom ljetnje sezone Air Montenegro proširuje svoju ponudu i prema evropskom tržištu, pa ćemo od juna do kraja septembra 2024. godine svakog četvrtka i nedelje iz Podgorice letjeti prema Minhenu (Njemačka), a svakog utorka prema Ostravi (Češka).

Kupovina karata ka novim destinacijama je moguća od 4. decembra, a u cijenu je osim taksi i ručnog prtljaga do 8kg, uključen i predati prtljag do 23kg.

Sve informacije o destinacijama, datumima letova i cijenama avio-karata dostupne su na sajtu www.airmontenegro.com.

Pregled posljednjih vijesti