Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Ljeto je gotovo, ali sa Air Montenegrom avanture tek počinju

20. septembar 2024.

Iako su ljetnji dani iza nas, sezona avantura sa Air Montenegrom nikada ne prestaje! Za sve naše putnike, za period putovanja od 1. oktobra do 20. decembra, pripremili smo specijalnu ponudu, pa tako imate priliku da po cijeni povratne karte već od 100 eura posjetite neku od naših destinacija.

Specijalna ponuda odnosi se na karte kupljene u periodu od 20. do 27. septembra i odnosi se na deset destinacija iz naše ponude.

Ispunite jesen romantičnim trenucima u nekom od francuskih gradova - Lionu, Nantu ili Parizu. Otkrijte čari Rima, doživite jedinstveni spoj kultura u Istanbulu, istražite autentičnost Beograda, uživajte u miru i ljepoti Ljubljane, udahnite srednjovjekovni šarm Praga, osjetite duh Ciriha ili pak posjetite Frankfurt - dinamičnu evropsku metropolu. Idealno vrijeme za stvaranje uspomena je sada, a uz promotivne cijene karata, avantura nikada nije bila pristupačnija!

Cijene karata uključuju sve takse, ručni prtljag od 8 kilograma i predati prtljag do 23 kilograma.

Rezervišite svoju kartu na vrijeme i neka ova jesen bude vaša sezona nezaboravnih putovanja.

Pregled posljednjih vijesti