Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Love is in the Air Montenegro

13. februar 2024.

U susret Danu zaljubljenih, nacionalni avioprevoznik je pripremio posebne popuste za karte kupljene 14. februara ka destinacijama Air Montenegra u Francuskoj.

Na karte za Pariz, Nant i Lion kupljene 14. februara ostvarujete popust u iznosu od 30%. Sa voljenom osobom uživaćete u najpoznatijim francuskim vinima i osladiti svoju ljubav uz sočne makaronse.

Grad ljubavi i svjetlosti će vas očarati živahnom energijom, romantičnom atmosferom i bogatom istorijom. Sa svojim očaravajućim spomenicima poput Ajfelovog tornja i Luvra, šarmantnim kafićima duž rijeke Sene, i kosmopolitskom kulinarskom scenom, Pariz pruža nezaboravan doživljaj za zaljubljene. Ovo je grad gdje se svaki kutak pretvara u sliku vrijednu dijeljenja sa voljenom osobom.

Nant, grad kreativnosti i inovacija, mami svoje posjetioce ekscentričnim umjetničkim instalacijama i šarmantnim ulicama. Sa svojim intrigantnim Machines de L’île (Mašinama Ostrva Nant), slikovitim rječnim obalama i raznolikom kulinarskom ponudom, Nant je destinacija koja inspiriše i osvaja srca posjetilaca. Ova prijestonica srednjovjekovne plemićke države je mjesto gdje se svaka šetnja pretvara u avanturu otkrivanja.

Grad gastronomije i umjetnosti - Lion, očarava posjetioce svojom bogatom kulturnom scenom, gastronomskim čarolijama i istorijskim spomenicima. Sa svojim šarmantnim ulicama Vieux Liona, čuvenim trabulama i impresivnim bazilikama, Lion pruža jedinstvenu kombinaciju tradicije i modernosti. U Lionu se svaki zalogaj pretvara u slatku simfoniju ukusa, a svaka umjetnička galerija otkriva priču koja ostavlja bez daha.

Kupljene karte je moguće iskoristiti za period putovanja od 1. aprila do 26. oktobra 2024. godine.

U promotivnu cijenu su uključene sve takse, ručni prtljag od 8 kilograma i predati prtljag do 23 kilograma.

Napomena: Popust se odnosi na cijenu karte bez pripadajućih aerodromskih taksi.

Pregled posljednjih vijesti