Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Putovanja sa Air Montenegrom tokom ljetnje sezone - upoznajte destinacije

31. mart 2024.

Danas, 31. marta, zvanično počinje IATA ljetnja sezona 2024. Podsjećamo da je Air Montenegro član IATA-e od avgusta prošle godine, pa shodno međunarodnim komunikacionim standardima, koristimo priliku da obavijestimo cijenjene putnike o predstojećim planovima letenja naše aviokompanije.

Vodeći računa o povećanoj tržišnoj tražnji, Air Montenegro je znatno proširio mrežu destinacija u predstojećem periodu, uvodeći četiri nove destinacije. Naši avioni će, u poređenju sa prethodnom turističkom sezonom, letjeti još i ka Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi. Dakle, redovan saobraćaj iz Podgorice i Tivta obavljaćemo ka 17 destinacija.

Sa aerodroma Tivat letjećemo ka Bakuu, Beogradu, Brnu, Istanbulu, Izmiru, Ljubljani i Pragu, dok će se redovan saobraćaj iz Podgorice obavljati ka sledećim destinacijama: Beograd, Bratislava, Cirih, Kopenhagen, Frankfurt, Istanbul, Ljubljana, Lion, Minhen, Nant, Ostrava, Pariz i Rim.

Osim redovnih letova, ponudu nacionalnog avioprevoznika upotpuniće i charter letovi. Letjećemo ka više destinacija u Njemačkoj, Francuskoj, baltičkim državama, Poljskoj, Izraelu I Jermeniji.

Vjerujemo da će navedena ponuda predstavljati značajan podsticaj daljem turističkom razvoju naše zemlje, te da će godinu karakterisati, ne samo popunjeni kapaciteti tokom ljeta, već i u periodu pred i post sezone. U tom smislu, Air Montenegro daje doprinos uvodeći nove letove i intenzivirajući broj rotacija već od aprila, pa do novembra tekuće godine, uz mogućnost daljeg širenja mreže destinacija.

Turističkoj privredi Crne Gore, želimo uspješnu ljetnju turističku sezonu, našim građanima da uživaju u njenim benefitima, a turiste pozivamo da sa nama podijele nezaboravna iskustva i uživaju na letovima Air Montenegra.

Pregled posljednjih vijesti