Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

U floti Air Montenegra za ljetnju sezonu još jedan avion

20. februar 2024.

Osim dva vlasnička aviona tipa Embraer E195 i iznajmljenog Airbusa A320, flotu Air Montenegra će tokom ljetnje sezone 2024. godine činiti i iznajmljeni Embraer E190.

U oktobru prošle godine sa hrvatskom aviokompanijom Trade Air potpisali smo ugovor o zakupu aviona A320, a u cilju dodatnog širenja flote za ljetnju sezonu danas je potpisan ugovor o zakupu još jednog aviona, sa ukrajinskom kompanijom Windrose. Windrose je aviokompanija koja primatno pruža ACMI i charter usluge, a ugovorom između naše kompanije i pomenutog prevoznika avion E190 je iznajmljen po principu wet leasea, odnosno sa posadom.

Air Montenegro je sa Windroseom sarađivao i 2023. godine, a tokom ovogodišnje ljetnje sezone E190, u dualnoj konfiguraciji-biznis i ekonomske klase, će biti angažovan u periodu od 1. aprila do 31. oktobra.

Dodatni avioni daju nam mogućnost širenja mreže destinacija i pružanja većeg broja letova kako bismo zadovoljili potrebe putnika tokom ljetnje sezone. Ovim korakom, nastojimo osigurati visok nivo usluge tokom putovanja za sve naše putnike i odgovoriti povećanoj tražnji tokom ljeta. Dodatnim resursima, Air Montenegro ostaje posvećen pružanju pouzdane i efikasne usluge, dok nastavljamo da unaprjeđujemo svoju ponudu i širimo prisustvo na tržištu vazdušnog saobraćaja.

Pregled posljednjih vijesti