Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Air Montenegro transported 300,000 passengers

October 17, 2022

Podgorica - Nacionalni avio-prevoznik prevezao je 300.000 putnika. Tim povodom vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra, Dragan Frantov Nikolić i član Odbora direktora Orhan Hodžić, danas su na Aerodoromu u Podgorici obradovali 300.000. putnicu dok se čekirala za let iz Podgorice za Ljubljanu.

Iz nacionalne avio-kompanije su poručili da su zadovoljni brojem prevezenih putnika od početka godine do danas, ali i rezultatima koje su ostvarili u prethodnom periodu.

"Tokom ove godine, crnogorska nacionalna avio-kompanija učinila je puno toga kako bi Crnu Goru otvorila za nova tržišta i dodatno je pozicionirala kako u regionu, Evropi, ali i šire. Drago nam je da je od januara mjeseca 300 000 putnika odabralo da putuje sa Air Montenegrom i ukazalo nam povjerenje, a posebno nas raduje što ovaj broj nastavlja da raste", saopštili su iz kompanije.

Letovima koje će realizovati do kraja oktobra žele doprinijeti i produžetku sezone, a intenzivno rade i na širenju mreže za sledeću godinu, te planiraju povezivanje sa još pet novih destinacija, zaključuju iz kompanije.

Air Montenegro prevezao 300.000 putnika

Review of the breaking news