Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Direktna avio-povezanost Slovenije i Crne Gore značajna za dalji razvoj ekonomske i turističke saradnje

November 30, 2022

Direktna avio-povezanost između Slovenije i Crne Gore od velikog je značaja za dalji razvoj ekonomske i turističke saradnje dvije zemlje, saopšteno je na sastanku Nj. E. Gregora Preskera, ambasadora Republike Slovenije sa predstavnicima nacionalnog avio-prevoznika Air Montenegro.

Na sastanku kojem su prisustvovali Nj. E. Gregor Presker, ambasador Republike Slovenije u Podgorici i Borut Valenčić, zamjenik ambasadora te vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegro Dragana Frantov Nikolić i član Odbora direktora Orhan Hodžić, razgovaralo se o potencijalima za intenziviranje saradnje u budućnosti.

Nj. E. Gregor Presker istako je značaj direktnih avio-linija za razvoj ekonomskog partnerstva između dvije zemlje, kao i ulogu koju Air Montenegro ima kao kompanija koja, tokom cijele godine sa više letova na nedjeljnom nivou, održava dobru avio-povezanost. Tokom sastanka su se razmatrale mogućnosti intenziviranja i unapređenja saradnje posebno kada je u pitanju valorizacija i promocija crnogorskog avanturističkog i ski turizma koji su sve popularniji.

Air Montenegro trenutno saobraća tri puta sedmično između Podgorice i Ljubljane, dok su u ljetnjoj sezoni planirana četiri leta na nedjeljnom nivou i to iz Tivta.

Review of the breaking news