Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro obilježava Međunarodni dan kabinskog osoblja: Sa nama se osjećate sigurno!

31. maj 2024.

Danas se obilježava Međunarodni dan kabinskog osoblja, te koristimo ovu priliku da istakenmo njihovu ključnu ulogu u pružanju sigurnosti i bezbjednosti svakom putniku.

Ovaj dan prilika je da iznova izrazimo zahvalnost izuzetnom radu i posvećenosti našeg kabinskog osoblja i istaknemo njihovu ulogu u osiguranju bezbjednosti i sigurnosti svih naših putnika.  Uloga kabinskog osoblja tokom godina podlijegala je značajnim promjenama, pa se suprotno uvreženom mitu da je ovaj posao glamurozan i lak, danas zahtjeva najviši nivo stučnost, fizičke i emocionalne spremnost, kao i sposobnost brzog reagovanja u kriznim situacijama.

Air Montenegro - kabinsko osoblje
Air Montenegro - kabinsko osoblje
Air Montenegro - kabinsko osoblje
Air Montenegro - kabinsko osoblje

Pored primarnog zadatka koji se odnosi na bezbjednost i sigurnost putnika, stjuardese i stjuardi Air Montenegra imaju važnu ulogu u promociji nacionalnog avio prevoznika i autentični su reprezenti države i našeg brenda. 

Međunarodni dan kabinskog osoblja prvi put obilježen je u Kanadi 2015. godine kada je tamošnji sindikat odlučio da oda počast stjuardesama i stjuardima. Od tada se ovaj dan obilježava u velikom broju zemalja slaveći njihov nemjerljiv doprinos u avijaciji.

Air Montenegro čestita praznik svim kolegama kabinskog osoblja, izražavajući im posebnu zahvalnost uz želju da godine koju su pred nama ispuni veliki broj mirnih i sigurnih letova. 

Pregled posljednjih vijesti