Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro će ove zime letjeti ka pet destinacija

09. novembar 2023.

Nakon uspješne ljetnje sezone, nacionalni avio-prevoznik zimsku sezonu dočekuje otvaranjem nove linije i povećanjem broja destinacija za više nego duplo u odnosu na broj destinacija tokom zimske sezone 2022. godine.

Ove zime, Air Montenegro će letjeti ka pet destinacija, i to iz Podgorice prema Beogradu, Cirihu, Istanbulu, Ljubljani i Rimu, kao i iz Tivta ka Beogradu i Istanbulu.

Po prvi put kompanija će letjeti ka Rimu tokom zimske sezone 2024. godine. Tačnije, Air Montenegro redovne letove ka Rimu pokreće 15. decembra, a saobraćaj će se odvijati dva puta sedmično - svakog ponedeljka i petka.

Iz Podgorice prema Ljubljani, nacionalni avio-prevoznik će saobraćati, po do sada ustaljenom rasporedu, tri puta sedmično (svakog ponedeljka, srijede i petka), dok će se ka Cirihu saobraćaj odvijati dva puta sedmično (četvrtkom i nedeljom). Svakog četvrtka i nedelje kompanija saobraća i iz Podgorice prema Istanbulu, dok je iz Tivta prema Istanbulu sa Air Montenegrom moguće letjeti svakoga dana. I tokom ove zimske sezone nastavlja se svakodnevno saobraćanje iz Podgorice i Tivta prema Beogradu u više termina.

Na svim našim letovima je, osim taksi i ručnog prtljaga do 8kg, u cijenu uključen i predati prtljag do 23kg.

Tokom ove zime Air Montenegro će putnike obradovati kartama po akcijskim cijenama, a sve informacije o destinacijama, datumima letova i cijenama avio-karata dostupne su na sajtu www.airmontenegro.com.

Pregled posljednjih vijesti