Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro na međunarodnom sajmu turizma u Parizu

06. oktobar 2021.

Air Montenegro prisustvuje jednom od vodećih događaja iz oblasti turizma, IFTM Top Resa koji će se održati od 05 do 08. oktobra u Parizu.

Ovo je jedna od najvažnijih manifestacija koja uključuje sve aktere u turističkom sektoru - od turoperatora i turističkih agencija do prevoznika, aviokompanija, agencija za događaje itd. Ugostiće preko 200 destinacija, 1.700 kompanija, brojne tur operatore, turističke agente koji će se predstaviti na ovom međunarodnom sajmu, razmijeniti predloge i ideje za unaprijeđenje usluga za narednu turističku sezonu.

Air Montenegro - Top Resa
Air Montenegro - Top Resa
Air Montenegro - Top Resa
Air Montenegro - Top Resa

Kako je ovo ujedno najveći poslovni (B2B) turistički sajam u Francuskoj i odlična prilika za uspostavljanje novih kontakata, promociju destinacije i usluga, izvršni direktor kompanije Air Montenegro će tokom trajanja sajma imati niz sastanaka sa potencijalnim partnerima, među kojima su predstavnici najvećih evropskih i francuskih turoperatora i agencija kao što je TUI France, ali i FRAM, Thalasso Voyage, MTO, Luminalis, Step Travel, Travel Europe, Top of Travel, Mana Voyages. U fokusu saradnje razgovora biće nove forme saradnje za predstojeću sezonu kao i prezentacija potencijala Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije

Izvršni direktor Air Montenegra, Predrag Todorović, posjetiće i Ambasadu Crne Gore u Francuskoj i sa crnogorskim ambasadorom, Ivanom Ivaniševićem i sa ministrom savjetnikom Tatjanom Raspopović sagledati buduće aktivnosti u cilju razvoja i povezanosti dvije države.

Pregled posljednjih vijesti