Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro na predstavljanju rezultata projekta DANOVA

15. oktobar 2022.

Uoči obilježavanja Međunarodnog dana bijelog štapa 15. oktobra, Aerodromi Crne Gore su predstavili unaprijeđenu infrastrukturu pristupačnu za samostalno kretanje i funkcionisanje osoba sa potpuno ili djelimično oštećenim vidom.

Aerodromi Crne Gore AD kao partner IPA projekta "Inovativne usluge transporta za osobe potpuno i djelimično oštećenog vida", organizovali su događaj na kojem su prisustvovali su i predstavnici crnogorske nacionalne avio-kompanije. Pored izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, Vladana Draškovića koji se obratio prisutnima i govorio o značaju projekta, rukovoditeljka projekta Aerodromi Crne Gore Nina Planinić, predstavila je planirane pilot akcije. Predstavnici Air Montenegra su, nakon što je direktor Saveza slijepih Crne Gore Goran Macanović govorio o svom iskustvu na drugim aerodromima, dali osvrt na načela bezbjednosti i sigurnosti lica sa invaliditetom tokom leta. Direktor Saveza slijepih Crne Gore se tom prilikom zahvalio na učešću Air Montenegra na svim ovakvim i sličnim sastancima i ujedno pohvalio implementaciju Brajevog pisma u našim vazduhoplovima. Nakon završenog sastanka pristupilo se testiranju infrastrukture, kao i obilaska i upoznavanja sa unaprijeđenim elementima pristupačnosti.

Air Montenegro ostaje posvećen konstantnom unapređenju usluge, bezbjednosti i sigurnosti za sve putnike i nastaviće da i narednom periodu doprinosi aktivnostima koje imaju za cilj poboljšanje pristupačnosti prevoznih usluga, infrastrukture i informacija za osobe potpuno i djelimično oštećenog vida.

Pregled posljednjih vijesti