Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro na strani planete Zemlje

05. jun 2022.

Podgorica - Nacionalni avio prevoznik Air Montenegro obilježiće Svjetski dan zaštite životne sredine tako što će u kompaniji biti postavljene kutije za sakupljanje plastičnih čepova od ambalaže za reciklažu.

Takođe, u narednom periodu, Air Montenegro će pozivati putnike na svojim letovima da, ukoliko su koristili osvježenje u avionu, odvoje plastični čep od flaše. Čepove će sakupljati kabinsko osoblje i odlagati u posebne kutije koje će biti proslijeđene organizacijama koje pomažu osobama sa hendikepom. Na taj način Air Montenegro biće dio akcije "Čep za hendikep" u kojoj se za novac dobijen od reciklaže kupuje oprema osobama sa invaliditetom.

"Obilježavanje Svjetskog dana zaštite životne sredine je prilika da svi na trenutak zastanemo, preuzmemo odgovornost za okolinu i potrudimo se da učinimo mali korak ka očuvanju sredine u kojoj živimo. Zagađenje i uništenje prirode je globalni problem i zato je u kompaniji Air Montenegro, od samog osnivanja, ideja zaštite životne sredine prisutna u svakodnevnom poslovanju. Plastični čepovi su na petom mjestu po zastupljenosti u svjetskom otpadu, a mi se, na ovaj način, priključujemo misiji da ovu statistiku promijenimo", poručila je vršiteljka dužnosti izvršne direktorice kompanije Air Montenegro Dragana Frantov Nikolić.

Nacionalna avio kompanija, od osnivanja, na svim letovima ketering služi u kartonskim kutijama koje su proizvedene i grafički obrađene na način da se mogu reciklirati i u daljim fazama se ponovo koristiti u industriji kartona.

Pregled posljednjih vijesti