Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro prevezao preko 350.000 putnika

15. decembar 2022.

Od početka godine do danas Air Montenegro je prevezao više od 350.000 putnika i uspio da Crnu Goru poveže sa 16 destinacija, računajući i redovne čarter linije.

"Iako je godina u znaku složene geopolitičke i ekonomske situacije, broj prevezenih putnika rezultat je pažljivog planiranja, intenzivnog rada na unapređenju postojećih i uvođenju novih linija, kao i adekvatnog i pravovremenog odgovora na izazove. Važan doprinos u ukupnom broju prevezenih putnika dali su i redovni čarter-letovi ka tržištima koja planiramo da razvijamo i u predstojećem periodu", poručili su iz kompanije.

Pripreme za narednu godinu su u toku, a pored ponovnog povezivanja sa tržištima koja su se pokazala kao perspektivna, u planu je i pokretanje linija ka novim destinacijama.

"Pariz, Nant, Lion, Cirih, Frankfurt, Kopenhagen, Ljubljana, Beograd, Prag, Banja Luka, Istanbul, Tel Aviv, Katovice, Jerevan, Bratislava i Kairo su neki od gradova ka kojima je ove godine saobraćao Air Montenegro, dok za sledeću turističku sezonu, uz proširenje flote, planiramo nove rute i dodatne letove na postojećim", najavili su iz kompanije.

Pregled posljednjih vijesti