Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Direktna avio-povezanost Slovenije i Crne Gore značajna za dalji razvoj ekonomske i turističke saradnje

30. novembar 2022.

Direktna avio-povezanost između Slovenije i Crne Gore od velikog je značaja za dalji razvoj ekonomske i turističke saradnje dvije zemlje, saopšteno je na sastanku Nj. E. Gregora Preskera, ambasadora Republike Slovenije sa predstavnicima nacionalnog avio-prevoznika Air Montenegro.

Na sastanku kojem su prisustvovali Nj. E. Gregor Presker, ambasador Republike Slovenije u Podgorici i Borut Valenčić, zamjenik ambasadora te vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegro Dragana Frantov Nikolić i član Odbora direktora Orhan Hodžić, razgovaralo se o potencijalima za intenziviranje saradnje u budućnosti.

Nj. E. Gregor Presker istako je značaj direktnih avio-linija za razvoj ekonomskog partnerstva između dvije zemlje, kao i ulogu koju Air Montenegro ima kao kompanija koja, tokom cijele godine sa više letova na nedjeljnom nivou, održava dobru avio-povezanost. Tokom sastanka su se razmatrale mogućnosti intenziviranja i unapređenja saradnje posebno kada je u pitanju valorizacija i promocija crnogorskog avanturističkog i ski turizma koji su sve popularniji.

Air Montenegro trenutno saobraća tri puta sedmično između Podgorice i Ljubljane, dok su u ljetnjoj sezoni planirana četiri leta na nedjeljnom nivou i to iz Tivta.

Pregled posljednjih vijesti