Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Nova destinacija u Poljskoj i duplo veći broj letova

03. mart 2023.

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik i poljska agencija Rego Bis ove godine su duplirali broj letova između Crne Gore i Poljske i ugovorili letove iz Žešova. Tokom direktnih susreta u prethodnom periodu, predstavnici kompanije Air Montenegro i Rego Bis agencije ocijenili su da je uspjeh prošlogodišnje saradnje rezultirao velikim interesovanjem za naše tržište, te istakli važnost direktne avio-povezanosti između Crne Gore i Poljske.

Partnerstvo sa agencijom u prošloj godini uticalo na veliki broj ostvarenih čarter letova, a uz Katovice, planirano je pokretanje dodatne linije i to ka Žešovu, najvećem gradu na jugoistoku Poljske. Ka ovoj destinaciji ćemo saobraćati već od sredine juna iz Podgorice, uz duplo veći broj rotacija i avionom većeg kapaciteta. Nadamo se da će ove dvije linije doprinijeti još boljoj posjećenosti, ali i dodatnoj promociji naše zemlje kao sjajne destinacije za odmor turista iz Poljske.

Crnogorski avio-prevoznik će ka Katovicama saobraćati jednom sedmično počev od 1. juna, dok će ka  Žešovu letjeti od 15. juna, takođe jednom sedmično.

Pregled posljednjih vijesti