Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Još jedna linija: Air Montenegro od 18. juna leti iz Podgorice za Istanbul

25. maj 2022.

Podgorica - Nacionalni avio-prevoznik od 18. juna dobija još jednu avio-liniju za Istanbul.

Nakon skoro godinu od prvog leta za Istanbul iz Tivta, avioni Air Montenegra će ka toj destinaciji letjeti i iz Podgorice i to dva puta sedmično tokom cijelog ljeta.

Ovom linijom nacionalni avio-prevoznik izašao je u susret velikom interesovanju kako iz Crne Gore, tako i iz Turske, čiji putnici mahom putuju iz turističkih, ali i poslovnih razloga.

"Drago nam je što, uoči prve godišnjice kompanije, a i prvog leta Air Montenegra ka Istanbulu, dodajemo još jednu liniju i sada i glavni grad Crne Gore povezujemo sa jednim od najvećih turističkih i poslovnih centara Evrope. S obzirom na povećanu potražnju, na novoj liniji Podgorica-Istanbul letjeće avion većih kapaciteta tj. sa 180 sjedišta. Sada već dvije linije ka Istanbulu, jednom od njavažnijih vazduhoplovnih hub-ova, imaće, bez sumnje, veliki doprinos za dolazak većeg broja turista u Crnu Goru", poručila je vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra, Dragana Frantov Nikolić.

Karte za novu liniju ka Istanbulu već su u prodaji i mogu se rezervisati na sajtu Air Montenegro, kao i putem ostalih kanala prodaje.

Pregled posljednjih vijesti